Träningsarmband – Fitbit Flex, Polar Loop & Jawbone UP 24

Vem vill inte kunna mäta all aktivitet man gör?

Nu är det möjligt med träningsarmband så som Fitbit Flex, Polar Loop och Jawbone UP 24.

polar-loop träningsarmband

Polar Loop

Polar Loop har ett ganska lågt pris. Den kan räkna kalorier, går att koppla till mobilen samt webben. Polar Loop har även en aktivetsguide och kan mäta aktivitetseffekt. Polar Loop är en utmärkt aktivetesmätare att använda till löpning, träning, gymträning.

fitbit-flexFitbit Flex

Fitbit Flex har blivit omåttligt populär och ligger just nu 1:a på prisjakt. Träningsarmbandet Fitbit Flex kan man använda om man ska vara ute och springa i skogen, cykla eller bara ta ne promenad. Fitbit Flex har två årsgarnati vilket är bra då den kommer användas när man tränar och då svettas man mycket. Den kan även mäta sömnen vilket är en bra egenskap för en aktivetetsmätare. Den går att synka med Iphone och Andriod. Fitbit Flex är den populäraste och enligt många den bästa aktivtetsmätaren.

jawbone-24-up

Jawbone 24 UP

Jawbone 24 UP är en riktigt bra aktivitetsmätare, eller träningsarmband som många säger. Jawbone 24 UP är utrustad med larm och blue tooth sync. Den ser över dina matvanor, hur du sover och såklart din träning. Jawbone 24 UP är det perfekt alternativet för träningsarmband som ska användas till tuff träning!

 

Vilka träningsarmband har du använt? Fyll på i kommentarerna!

 

Proteinpulver till din träning

proteinpulverVäldigt många utav mina vänner använder proteinpulver efter träningen. Till vilken nytta åd kan man undra? Under ett träningspass så jobbar man hårt och bryter ner musklerna. Efter ett träningspass behöver därför kroppen nämligen proteiner för att bygga upp musklerna igen.

Vilket är det bästa proteinpulvret?

Det bästa proteinpulver som finns på marknaden idag enligt mig själv är Whey 80. Inte för att det har bäst närningsvärden eller minst kolhydrater (som många utav de andra kosttillskotten skryter med) utan för att det helt enkelt har en bra smak och bra kilopris. Det är det viktigaste. Inte hur mycket kolhydrater, energi eller “super charged” det är. Faktum är att du vill få proteiner i dig på ett snabbt sätt och detta är det bästa sättet.