Träningsarmband – Fitbit Flex, Polar Loop & Jawbone UP 24

Vem vill inte kunna mäta all aktivitet man gör?

Nu är det möjligt med träningsarmband så som Fitbit Flex, Polar Loop och Jawbone UP 24.

polar-loop träningsarmband

Polar Loop

Polar Loop har ett ganska lågt pris. Den kan räkna kalorier, går att koppla till mobilen samt webben. Polar Loop har även en aktivetsguide och kan mäta aktivitetseffekt. Polar Loop är en utmärkt aktivetesmätare att använda till löpning, träning, gymträning.

fitbit-flexFitbit Flex

Fitbit Flex har blivit omåttligt populär och ligger just nu 1:a på prisjakt. Träningsarmbandet Fitbit Flex kan man använda om man ska vara ute och springa i skogen, cykla eller bara ta ne promenad. Fitbit Flex har två årsgarnati vilket är bra då den kommer användas när man tränar och då svettas man mycket. Den kan även mäta sömnen vilket är en bra egenskap för en aktivetetsmätare. Den går att synka med Iphone och Andriod. Fitbit Flex är den populäraste och enligt många den bästa aktivtetsmätaren.

jawbone-24-up

Jawbone 24 UP

Jawbone 24 UP är en riktigt bra aktivitetsmätare, eller träningsarmband som många säger. Jawbone 24 UP är utrustad med larm och blue tooth sync. Den ser över dina matvanor, hur du sover och såklart din träning. Jawbone 24 UP är det perfekt alternativet för träningsarmband som ska användas till tuff träning!

 

Vilka träningsarmband har du använt? Fyll på i kommentarerna!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *