Träna sig till en sund kropp

De allra flesta idag är väl medvetna om sambandet mellan hälsa och träning. Vad man äter har betydelse, men också hur man använder sin kropp. Därför har många letat efter något som är bättre än vanlig rökning när man tränar, eftersom de inte riktigt är redo att lägga sig av med vanan helt och hållet. Svaret på detta är naturligtvis att pröva på e cigg.

MU318-rökning förbjudenDessa elektroniska cigaretter är inte bara bättre än vanlig rökning när man tränar. De är alltid bättre, eftersom de inte innehåller lika många skadliga ämnen. En e cigg innehåller vanligtvis nikotin, men saknar de allra flesta andra gifter man kan få i sig av cigarettrök. Det handlar inte om ett eller två ämnen utan om tusentals skadliga saker. Många av dessa leder till sjukdomar som cancer och KOL, som man alltså har större chans att slippa.

Det är vanligt att de som provar på e cigg känner att de kan andas bättre och även att konditionen förbättras. Man blir piggare och känner sig fräsch. Ett plus är att man luktar bättre också, eftersom denna form av rök är så gott som luktfri. Man behöver inte vädra och tvätta kläder lika frenetiskt som förut, eller lägga ner massa pengar på luftrensare och kemikalier. Det är uppenbart att det är bättre än vanlig rökning när man tränar.

Att träna samtidigt som man röker är egentligen en paradox. Det är klart att man gör det för att man tycker om det, men om man verkligen vill få maximal nytta av sin träning måste man lägga av med cigaretterna. Här kan e cigg verkligen vara till stor hjälp. Den är bättre än vanlig rökning när man tränar, medan man samtidigt inte behöver bryta sin rökvana helt drastiskt.

Många har försökt sluta röka men inte lyckats. Även de som lyckas säger att ett av de största problemen var att man hade en vana. Det var inte bara gifterna, även om man blivit van vid dem. En hel del hade också att göra med association. Man rökte efter maten, när man satt och fikade med väninnorna eller när man var orolig. Vad ska man nu göra med händerna? För ett stort antal människor är alltså elektroniska cigaretter ett led i att bli fri från en skadlig vana utan att utsätta sig för allt för stora påfrestningar. Genom att sedan bygga upp sin kropp med träning och sund mat kan man klara av det mesta här i livet.